När det kommer till sportsbetting ås är det inte bara fysiska sporter som det går att spela på. Du finner även odds på massvis av elektroniska  sporter. Att betta på esport fungerar precis likadant som när du bettar på andra sporter. Du väljer det lag eller spelare du tror kommer att vinna och lägger sedan ditt bett.

Betta på dina favortspel inom Esport

Att betta på elektronisk sport har aldrig varit så stort som det är idag och det syns tydligt att det är här för att stanna. De som väljer att betta på denna typ av sport blir bara fler och det dyker ständigt upp nya stora tvälingar och event. De mest populära sporterna att betta på just nu är bland annat spel som: Starcraft 2, Counter-Strike Global Offensive (Även kallat CSGO), Dota 2 och Leauge of Legends (LoL). Men det finns även ett flertal andra esporter att spela på och det kommer att dyka upp fler.

Vart ser man esport matcherna live?

För dig som är ny inom bettingkategorin E-sport men är intresserad av att lära dig mer så rekommenderar vi att du läser på om de olika spel som erbjuds. Genom att besöka siter som skriver om Esportbetting så kan du hålla dig uppdaterad kring vad som händer och sker just nu. En del av er undrar säkert hur man följer de matcher som man har lagt sitt bett på? Dessa streamar du enkelt online via olika spelsiter eller esportsidor. I och med att dessa typ av sport är så pass populär idag så finns det även ett flertal barer och pubar som visar dessa matcher live, precis som när du går med polarna till Olearys och kollar Hockey.  Det finns till och med ställen idag som endast har öppnat upp som bar och restaurang i esports syfte. En plats där ni som är intresserade av dator och tv-spel kan samlas för att diskutera era gemensamma intressen och se era matcher tillsammans via livestream.  Sen finns ju självklart alternativet att gå och se matcherna live på en läktare där matcherna visas live på riktigt feta skärmar bakom dem som sitter och spelar. En upplevelse i sig vill vi lova.