Det är jobbiga tider för alla Everton-fans. Sparkad tränare, urusla resultat i både ligaspelet och Europa League och snaran sitter nu allt hårdare kring klubbledningen. Till helgen kommer Watford på besök och det är 3 poäng som gäller för David Unsworth om man inte ska halka ner under strecket!

 

Everton som måste framåt!

Det är inget snack om saken, en hemmamatch mot Watford i det läge som Everton befinner sig i ska bara innebära 3 poäng in på kontot. Everton kommer att satsa framåt och då man vilade i stort sett hela den ordinarie startelvan i veckans Europa League-match så kan vi räkna med ett utvilat The Toffees. Hemma på Goodison Park är man bra när bitarna faller på plats och med publiken i ryggen kan man störa vilket lag som helst. Många verkar dock ta lite väl lätt på uppgiften, då det trots allt är ett svårspelat Watford som kommer på besök ledda utav den skickliga Marco da Silva.

Portugisen har verkligen gjort sig till ett namn i England och det är säkerligen flera klubbar, där ibland Everton som grämer sig över att man inte plockade in den unga tränaren under sommaren. The Hornets placerar sig i skrivande stund på en stark 8:e-plats i ligan, trots att man kommer ifrån två raka förluster.

Bethard speltips

Everton kommer att ösa på i denna match, var så säkra. 3 poäng är ett måste och det kommer leda till ytor som ett offensivt skickligt Watford kommer att kunna utnyttja. Det luktar mål lång väg och då lockar spelet på Båda lagen att göra mål där Bethard just nu ligger i framkant vad gäller odds. Runt 1.90 erbjuds vi i skrivande stund och det känns mycket bra med tanke på lagens förutsättningar. Everton kommer inte nöja sig förens de sitter i förarsätet och Watford är inte laget som backar hem för att hålla resultatet till 0-0.

 

1400 kronor till nya spelare

Passa på att spela hos Bethard nu då alla nya spelare får upp till 1400 kronor. Gör en första insättning och få den dubblad upp till 1400 kronor, en exklusiv bonus för alla er som använder er utav länken nedan!

 

Spela hos Bethard här!