tisdag är det dags för kvartsfinaler i Carabao Cup och vi hittar ett Leicester City som sett bra ut de senaste matcherna, med undantag för den senaste förlusten mot Crystal Palace (0-3). Manchester City har ångat på bra i ligan och leder för närvarande Premier League med hela elva (!) poäng före lokalrivalen Manchester United. Avspark 20:45 på King Power Stadium.

Bethard speltips

Nytt rekord för Manchester City

Manchester City spelade under lördagen match hemma mot Tottenham Hotspurs. Matchen slutade med en komfortabel vinst med 4-1 över spurs. Detta gjorde att ännu ett nytt rekord slogs eftersom man under 15 ligamatcher vunnit 14 och förlorat en.

Pep Guardiola har under sina 1,5år lyckats få laget precis dit han vill och har nu, enligt The Guardian, erbjudits ett nytt monsterkontrakt som sträcker sig ända till 2019. Ett kontrakt som ska vara värt över 1,1 miljarder kronor(!). Det återstår att se hur mycket sanning det ligger i detta rykte.

Tuff match väntar Leicester City

Vad som däremot är helt sant är att det kommer bli en tuff match för Leicester. Leicester som lite oväntat åkte på en rejäl torsk hemma mot Crystal Palace får nog se till att pricka in alla rätt i defensiven för att överhuvudtaget ha någon som helst chans att kunna ta sig vidare till semifinal.

Dessutom har man i Manchester City den så fantastiske Raheem Sterling som lyckats göra otroliga 11 mål för sitt lag i ligan. Och med trupp man för tillfället har gör att man ska vinna här alla dagar i veckan. Vill du spela på matchen mellan Leicester City – Manchester City, eller på någon av de andra matcherna i Carabao Cup så har bethard ett enormt utbud av spel i alla dess former. Just nu får du som ny spelare en insättningsbonus på 125% upp till 1400 kronor.

Hämta bonus hos Bethard här!