Den oändliga sagan kring Alexis Sanchez, skall den någonsin ta slut eller kommer han snart att spela i Manchester Citys blåa dress som rykterna ihärdigt hänvisar?

Våren 2017 gick rykten från säkra källor att Arsenal hade lyckats få till ett muntligt kontrakt med Alexis och allting såg klappat och klart ut men det fattades bara en signatur. Dagarna därpå mötte Arsenal Bayern München och man åkte ur Champions League med sammanlagt 10-2 sett över två matcher. Efter detta ändrade sig Alexis och har sedan dess valt att inte förnya sitt kontrakt utan se sig om efter andra arbetsgivare.

Blir det Manchester City eller letar sig Sanchez utanför England?

Sommaren 2017 efter Arsenals uttåg ur Champions League gick det ihärdiga rykten om att Manchester City ville värva Alexis. På sista dagen av transferfönstret lade Manchester City ett bud som sedan nekades av Wenger och co eftersom man inte hittat någon ersättare.
Alexis stannade kvar och kan nu gå fritt i sommar om han inte skriver på ett nytt kontrakt. Det ser mörkt ut för samtliga Arsenalfans då Alexis förmodligen är det första namnet som skrivs på laguttagningarna.

Hämta Bonus

Nu när det verkligen känns som en ”done deal” att Alexis ska lämna, vilka potentiella ersättare finns det? Här nedan kommer det några som ryktats till Arsenal.

Cristian Pavón, Boca Juniors – En ytter med fart och fläkt som briljerat under starten av den Argentinska ligan och även haft sina första landskamper för Argentina nyligen. Håll ett öga på denna yttern.

Thomas Lemar, AS Monaco – En vänsterfotad ytter av allra högsta rang som levererat på en permanent basis borta i Frankrike och även i franska landslaget.

Wilfried Zaha, Crystal Palace – En välkänd ytter för de som kollar på Premier League. Zaha har tidigare haft det tufft men börjar nu leverera i Crystal Palace och blivit stekhet på marknaden igen.

Betta på Silly Season hos Comeon

Hos Comeon hittar du grymma välkomstbonusar och intressanta spel från all världens hörn!
Med en bra blandning av sporter och casino lär du inte bli besviken.
Bli medlem idag hos spelbolaget som konstant leverar!

Comeon