Den 29 årige fotbollsstjärnan Alexis Sanchez har spelat 122 matcher och gjort mål 60 gånger sedan han började i den engelska storklubben Arsenal år 2014. Nu har han gjort sig redo för en övergång och kommer inte att förlänga sitt kontrakt med Arsenal. Istället vill han vidare för att ta an nya utmaningar.

Det har länge varit en av Alexis Sanchez högsta dröm att få gå till en av världens största fotbollsklubbar. Manchester United har bekräftat övergången och nu är tiden här vilket gör Sanchez lyckligare än någonsin. Kontraktet kommer gälla under 4,5 års tid.

I och med denna övergång kommer storklubbarna göra ett byte. Sanchez till Manchester United och Henrikh Mchitarjan till Arsenal. Detta gör det möjligt för Arsenal att släppa Sanchez. Båda är redo på att satsa stort och göra allt i sin makt för att imponera på fansen.